Workshops

Tallers monogràfics de curta durada, enfocats a la pràctica d’una activitat específica

Hello! Amb la finalitat d’ampliar el projecte de formació de Jambo Idiomes, hem incorporat els WORKSHOPS, es tracta de tallers ja siguin de plàstica creativa, cuina, ganxet… a banda dels idiomes. Per tal de conèixer quin tipus de taller podria ser del vostre interès us agrairem que ompliu aquest full d’opinió de la dreta  per tal de oferir-vos un millor servei. Gràcies.

imatge-treballs

Formulari

M‘interessa/m’agrada

El compliment d’allò que es disposa a l’article 5 de la llei orgànica 15/1999, del 13 de setembre, de protecció de dades de caràcter PERSONAL, l’informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioni es reculliran en un fitxer propietat de Jambo Idiomes, Podrà exercir el seu dret d’accés, rectificacció, cancel·lació i opocició al tractament d’aquestes dades a Artesa de Segre c.Cosme i Damià 1-3 altell.

Les seves dades s’obtene per gestionar el servei o la informació que ens demana mitjançant aquest formulari, així com per fer-li arribar informació sobre activitats i serveis que ofereix Jambo Idiomes.

El fet d’omplenar aquest formulari implica que el remitent reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes.