Qui som?

Els ulls oberts com a plats em queden quan algú m’explica els detalls d’un viatge, un lloc nou que ha visitat, les seves costums, el menjar, les  aventures, les anècdotes… JAMBO neix d’aquesta curiositat per descobrir món, per totes aquelles persones que parlen una llengua diferent a la meva i que amb la seva llengua s’identifiquen amb la seva cultura i el seu país.

Des que vaig començar a estudiar el francès amb dotze anys, l´anglès als catorze i amb una estada al Regne Unit, comença a créixer en mi l’entusiasme per a aprendre llengües. Després d’estudiar Anglogermàniques a l’Autònoma, passar pel Departament d’exportació d’una empresa i fer de teacher en una escola, dono forma al meu projecte personal i professional: l’ensenyament d’idiomes a petits grups creant, així, JAMBO IDIOMES l’any 2002.

Amb els anys, JAMBO ha anat evolucionant i creixent, convertint-se en un equip de persones apassionades per la seva feina. La confiança dipositada pels nostres alumnes ens fa seguir endavant amb il·lusió, amb el convenciment que a Artesa hi ha d’haver una finestra oberta al món.
Creiem que:

-Les llengües estrangeres ens poden donar oportunitats professionals.

– Parlar una llengua estrangera ens fa més fàcil la comunicació amb el món i, així, gaudir més  del viatge.

– Conèixer una llengua estrangera ens obre la ment i ens fa ser més tolerants.

El curs 2014-15 estrenem noves instal·lacions que ens han permès treballar millor amb els nous projectes i a la vegada ampliar el ventall d’accions formatives.

Els últims anys incorporem la formació contínua en forma de diferents cursos gratuïts per a autònoms, treballadors en actiu i aturats que vulguin ampliar coneixements en un determinat camp d’aprenentatge. A la secció de “Formació Contínua” de la web hi trobareu més informació. La societat moderna i canviant en la que vivim ens demana una actualització constant de continguts i coneixements que, sens dubte, posa en valor el concepte anglès de “lifelong learning”, la formació permanent. Nosaltres us volem donar  les eines per assolir-ho.

Espero que us agradi

                                                                                                                Dolors Puigpinós
                Directora i Professora